Milli takım: Yeni Alman gol marşıyla ilk kez Hollanda'ya karşı test

activism

Member
Futbol Hollanda'ya karşı maç

Milli takım ilk kez yeni gol marşıyla



19:56 itibariyle| Okuma süresi: 2 dakika




Florian Wirtz Alman milli takımı adına tekrar gol atarsa kutlamaya Peter Schilling'in 1982'deki golü eşlik edecek




Florian Wirtz tekrar buluşursa kutlamaya Peter Schilling'in 1982'deki hiti eşlik edecek

Kaynak: dpa/Christian Charisius


Alman milli takımının bugün Hollanda ile yapacağı hazırlık maçında DFB takımının gol atması halinde yeni gol marşı çalınacak. Neue Deutsche Welle döneminden bir hit oynanıyor. Kale müziğinin yıldırım ayarıyla DFB, çevrimiçi bir dilekçeye yanıt veriyor.





FBasında çıkan haberlere göre Alman milli futbol takımı, Hollanda'ya karşı oynayacağı testte olası golleri “tamamen bağımsız olarak” kutlayabilir. Sport1'in ilk bildirdiği gibi, çok sayıda taraftarın katıldığı çevrimiçi imza kampanyası sonrasında, Alman milli takımının bu Salı akşamı maçta attığı goller için yeni bir marş yayınlanacak (WELT spor saatinde 20:45). Bu nedenle, Peter Schilling'in Neue Deutsche Welle hiti “Major Tom” pek çok hayran tarafından talep edildiği gibi çalınmalı. DFB başlangıçta bunu sorulduğunda onaylamadı.

İnternet portalının ayrıca bildirdiği gibi, milli antrenör Julian Nagelsmann'ın takımı sadece teselli golü attığında şarkı kullanılamayacaktı. Dilekçe kapatıldığında neredeyse 70.000 oy toplanmıştı. Zombie Nation'ın “Kernkraft 400” şarkısı DFB kalelerinde en son çalındığında, 2019 ortasında Alman Futbol Federasyonu tarafından yapılan oylamada taraftarlar tarafından oylanmıştı.

Şarkı Avrupa Şampiyonası'nda duyulmayacak


“Binbaşı Tom” şarkısı Adidas'ın yeni forma reklam videolarında çalındığı için son zamanlarda milli takımla bağlantılı olarak çokça duyuldu. Daha sonra sosyal medyada DFB seçkisinin geçmiş gollerine şarkının eşlik ettiği klipler yayınlandı. 1982 tarihli şarkının nakaratında, uzay gemisi “tamamen ağırlıksız olarak süzülüyor” ve “dünyadan tamamen kopmuş”.

Ancak şarkının yaklaşan Avrupa Şampiyonası'nda Almanya'nın golleri için kullanılması pek mümkün görünmüyor. Alman Prese Ajansı'ndan alınan bilgiye göre, Euro'daki gol melodileri tüm takımlar için aynı ve 2024 Avrupa Şampiyonası resmi şarkısının bir parçası. Ayrıca katılımcı ulusal federasyonlar ısınma için şarkı önerileri sunabiliyor. yukarı ve son düdükten sonra.