BVB Hoffenheim'da kazandı: “Skandal Kararı!”

activism

Member
Borussia Dortmund, Hoffenheim'daki zaferde dramatik bir durma süresi yaşar. Geç kazanan golün önemli olması BVB için son derece mutlu. Rakibin bakış açısı basitçe skandal.

Borussia Dortmund bir kez daha Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya inanabilir. BVB, TSG Hoffenheim 3: 2 (1-0) 'da son derece çalkantılı bir oyun kazandı ve sonunda hakemin kazanan golü daha fazla zaman içinde ilan ettiği için çok şanslıydı.

Sezonun 17. golüyle Serhou Guirassy, 20. dakikada bir sonraki başarının temelini attı, ancak forvet ayrıca satılan Sinsheimer Stadyumu'nda 30.150 seyircinin önünde bir ceza verdi (34,). Adam Hlozek'in (61.) şaşırtıcı tazminatından sonra, en son azarlanan Julian Brandt 2-1 öne geçti (74.). Pavel Kaderabek ek sürede 2-2 başardı.

Sonra büyük türbülansa neden olan sahne vardı. Carney Chukwuemeka ile bir çarpışmadan sonra Hoffenheim'ın ulusal kalecisi Oliver Baumann bulundu, Anton birkaç saniye sonra Guirassy'den 3: 2'ye (90.+5) geçişi kullandı. Uzun bir VAR kontrolünden sonra, hakem Benjamin markası uzun ve ısıtmalı bir zamanla hedef verdi.

Chukwuemeka ve Baumann topa gittiler. Ancak yavaş çekimde, Dortmund'un oyun ekipmanına gerçekten dokunmadığı görülebilir. Bunun yerine, önce kaleciye adım attı ve sonra diziyle kafasına ağır bir şekilde vurdu. Baumann yalan olarak kaldı, daha uzun tedavi edilmesi gerekiyordu ve alnında kalın bir yumru ile açıkça çizildi.

“Kafa travması ile ilginç bir nokta”

“Skandal boşanma!”, Hoffenheim'ın koçu Christian Ilzer son düdüğün ardından öfkelendi ve hakem markasını azarladı: “Düdüğü!” Chukwuemeka topa dokunmadı: “Olli nakavt edildi, kafasında çok büyük bir çizik var. Ve Dortmund topu boş hedefe vuruyor. Sadece Şampiyonlar Ligi çevresinde Borussia Dortmund için değil, aynı zamanda ligde kalmamız için. Bu kulüp için varoluşsal.”

Ilzer ayrıca “kafa travması konusuna” atıfta bulundu ve böylece Dietmar Hamann'ın sinirine çarptı. Gökyüzü uzmanı şöyle dedi: “Bu kafa travması ile ilginç bir nokta, bu yüzden aslında çırpılmalı.” Genel olarak, Hamann'a göre, hedef geçerli olmamalıydı: “Chukwuemeka topu oynamıyor, önce Baumann'ın ellerine, sonra başıma vuruyor. Hoffenheimer'ın hoşnutsuzluğunu anlıyorum.”

Bu yüzden tüm sahneyi doğal olarak biraz farklı gören Dortmunders'ı bile hissetti. Temsillerinde, oyuncusu topa çok iyi dokundu. “Her ikisi de topla buluşuyor,” dedi Kaptan Emre şunları söyledi: “Eğer ıslık çalıyorsa, kabul etmeliyiz. Ama gitmesine izin verebilir, elli elli karardı.”

Eğitmen Niko Kovac TV röportajında şunları söyledi: “Topa bir milisaniye önceden dokunuyor, bu yüzden benim için faul değil.” Basın toplantısında, Chukwuemeka'nın “topun izi olduğu bir TV ortamı gördüğünü söyledi. O zaman bu kurallara uygun olduğu anlamına gelir”.

Ilzer yanıtladı: “Chukwuemeka'nın Oli'den daha fazla topun üzerinde olduğu sahneyi bulamadık. Benim için bu sadece düzensiz bir hedef.” İki antrenör birbirleriyle kısaca dört gözde konuştu, ama açıkça aynı fikirde değildi. Hakem Brand Cumartesi günü Sky'a doğru olay hakkında yorum yapmak istemedi.